Batiste tørshampoo med fantastisk tropisk duft

Endnu en anbefaling fra mig. Har lige fået denne nye Batiste tørshampoo, med en fantastisk duft af trope og sommer, ind af døren. Er du også til en frisk tropeagtig duft, så køb den lige HER.

Er stor tilhænger af Batiste, fordi man undgår for mange hårvaske og samtidig fedtet hår. Som skrevet tidligere, kan man nøjes med at vaske hår et par gange om ugen. Tidligere, blev jeg ofte nødt til at vaske håret 3-4 gange om ugen, da det ellers kom til at se virkelig fedtet ud, men da hårvaske er utrolig hårdt for håret er det mest optimalt at vaske så lidt som muligt.

Har flere Batiste tørshampooer, som du kan se på billedet her under. Har desuden beskrevet et par af dem i et af mine tidligere indlæg, lige HER.

Den nyeste Batiste tørshampoo, med fantastisk tropisk duft, er den du kan se længst til højre. En virkelig lækker sommerduft, som  associere til sommer, sol og azurblåt hav. Kommer helt til at tænke på min ferie på Mallorca, når jeg bruger den. Den dufter EMINENT! Er desuden lige så nem at anvende som de andre. Man ryster den godt inden brug og sprayer inde ved hårrødderne med en afstand på ca. 15-20cm. Der efter masserer man den ind i hårrødderne og børster håret godt igennem efterfølgende. Det er lige som et “trucker-bad” til håret. Mega smart!

Batiste dry shampoo tørshampoo beauty skønhed hårpleje blog misspink misspink.dk

Mine nuværende Batiste tørshampooer. Der kommer højest sandsynligt flere til samlingen, for de er uundværlige!

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *