Batiste tørshampoo

 

Batiste tørshampoo – Når du vil undgå fedtet hår og samtidig for mange hårvaske. Batiste tørshampoo/ dry shampoo, fås i mange udgaver, endda med pigmentering.

 

Batiste tørshampoo dry shampoo misspink.dk

Batiste dry shampoo, tørshampoo. Til venstre – Floral & Flirt blush. Til højre: Light blonde, a hint of colour.

Når man anvender alverdens hårprodukter i form af hårkure, conditioners, balsam, styling produkter og u name it, så er det med stor risiko for at få fedtet hår. Du kender sikkert selv problemet, at dit hår begynder at se fedtet ud allerede to dage efter at du har vasket håret, netop fordi du er lidt for rundhånede med hårkuren eller din balsamspray, for at undgå tørt og knækket hår.

Heldigvis er løsningen her. Batiste tørshampoo, er intet mindre end et vidunder, for os piger, så vi undgår for mange ugentlige hårvaske og samtidig fedtet hår.

Batiste kan sammenlignes en smule med en alm. hårspray. Man skal i hvert fald spraye den ind i håret ligesom en hårspray. Jeg har afprøvet de to Batiste tørshampooer på billedet, nemlig; “Floral & Flirt blush” og “Light blonde, a hint og colour”, som har farvepigmenter. Det vender jeg tilbage til.

Floral & Flirt blush, er en form for all-round tørshampoo, hvor du ikke skal tage hensyn til hvilken hårfarve du har. Den dufter himmelsk af en blanding mellem sommer og botanisk have (dvs. blomster en mas). Du sprayer den ind forholdsvis tæt på hovedbunden, da det jo især er her, håret bliver fedtet i første omgang. Konsistensen er lidt a la hårskum i en mere “tør” form, hvis man kan sige det sådan. Personligt masserer jeg den godt ind i hovedbunden/ hårrødderne efterfølgende, så den ligesom “suger” fedtet væk fra håret. Til sidst reder jeg håret igennem med en god børste, så overskyddende “skum” bliver fjernet.

Den anden Batiste tørshampoo, Light Blonde, a hint of colour, er en lidt anden type tørshampoo, men anvendelsesprincippet er fuldstændig det samme. Forskellen på overstående og denne er, at denne er med farvepigment, det vil sige at den både virker som en tørshampoo og en let “bundfarve”. Når jeg affarver mit hår, bliver det helt lyst platinblond, men mine udgroninger er mørkebrune og har du samme farvekombi som mig, vil jeg ikke anbefale dig at anvende denne fra Batiste, da den simpelthen ikke dækker en udgroning der er så mørk. Dog gør den stadig et fremragende job, ved at affedte, så derved har den stadig en god funktion ligesom overstående. Duften er dog ikke lige så god som Floral flirt & blush. Denne er lidt mere anonym i duften. Du kan købe den lige HER.

Inden jeg begyndte at anvende Batiste tørshampoo, blev jeg ofte nødt til at vaske hår hver 2. dag. Nu kan jeg nøjes med at gøre det 1-2 gange om ugen. Derved sparer jeg på mine andre hårprodukter i form af shampoo, hårkur og leave-in balsam. Total win-win situation!

MissPink

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *