Clarins skin illusion foundation

Må ærligt indrømme at jeg er ret kræsen hvad angår foundations. Den skal  føles let som luft, have medium-fuld dækning og så må den ikke få huden til at skinne i løbet af dagen. Der er bare ikke noget mere ucharmerende, end en fedtet makeup hud der skinner og ser ud som fedtet margarine.

Har i længere tid brugt en foundation fra MAC (den kan du læse mere om i et andet indlæg), hvilken jeg har været meget tilfreds med. Er dog for nylig kommet frem til at jeg gerne vil have en anden foundation der er lidt mere “let” i det og som ikke har fuld dækkeevne, da den fra MAC er MEGET tyk og dækker alt.

Kom frem til denne lækre foundation fra Clarins (Clarins Skin Illusion foundation) og den lever klart op til sit navn. Den er blød som cashmere, dufter godt og så blender den rigtig godt ind med ens hudfarve, da den ikke har fuldstændig dækkeevne. Det er en rigtig god Foundation! Clarins skin illusion Foundation, vil bestemt ikke skuffe sig. Vil klart anbefale denne Foundation.

Har valgt min i en relativ mørk nuance, så jeg kan bruge den her i sommer, hvor min hud er pænest og mørkest i løbet af året. Man kan desuden, meget nemt, blande den med en anden (fx lysere Foundation), hvis farven ikke lige passer. Mega smart!
Clarins skin illusion Foundation, købes flere steder, bla. på stylepit.dk lige her.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *