Dermaroller – skinroller – Slip af med hyperpigmentering og fine rynker

Følger du med i hvad der rør sig inden for skønhed og beauty, har du sikkert hørt om “Dermaroller” eller skinroller. Dette lidt sjove skønhedsredskab, har virkelig vundet plads på de fleste badeværelseshylder rundt omkring i Danmark og hvis den lever op til anmeldelserne, kan man sørme godt forstå det ♥

Efter sigende, skulle den, med lidt tålmodighed, kunne fjerne fine rynker, hyperpigmentering (solskader), cellulite, strækmærker og ar efter acne. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, så derfor har jeg besluttet mig for at finde ud af hvor godt dette produkt i virkeligheden er. Med en vis skepsis, har jeg bestilt en skinroller hos fashiongirl.dk, til den nette sum af 99kr. Du kan finde den lige HER.

Dermaroller skinroller blog skønhed misspink misspink (3)

Dermaroller skinroller blog skønhed misspink misspink (4)

Man kan få redskabet med forskellige nålelængder og så vidt jeg har forstået, skal man typisk anvende en med 0,5mm. nåle til ansigtet og ca. 1,0mm nåle til kroppen. Jeg har derfor købt en skinroller med 540 stk. titaniumnåle i 0,5mm. længde, da jeg vil afprøve den på min hyperpigmentering og fine rynker i ansigtet, så jeg forhåbentlig opnår en mere jævn og strålende hud.

Hygiejne er virkelig vigtigt ved anvendelse af dette redskab, da man ruller den frem og tilbage på huden, hvilket skaber små huller i huden, derved skal man IKKE dele redskabet med andre! Man skal desuden sørge for at desinficere skinrolleren efter brug.

Når  huden bliver hullet pga. nålene, sker der en aktivering, så kroppens helingsprocesser begynder. Kollagenproduktionen aktiveres, så der skabes ny hud. Når man har rullet, kan man med fordel anvende en god ansigtsserum, da hudprodukter efter behandling, absorberes meget bedre end normalt. Eventuelt en rigtig god ansigtscreme, kan også være en mulighed.

Har afprøvet skinrolleren, for første gang i ansigtet efter et dejlig varmt bad. Derved er min hud helt ren for makeuprester. I første omgang, har jeg afprøvet den i halvdelen af ansigtet, for lige at få en fornemmelse for, hvordan man gør og hvordan huden reagere på behandlingen. Man skal rulle op/ ned og på skrå i to retninger, derved får man en jævn fordeling af “huller” i huden. “Huller i huden” lyder så voldsomt, men det er det altså ikke, da det er mikroskopiske huller der er tale om. Jeg startede med at rulle i panden og på den ene kind og blev meget overrasket over hvor lidt man kan mærke. Jeg har hørt om flere der har anbefalet Emla (bedøvende creme), til behandlingen, men dette synes jeg OVERHOVEDET ikke der er brug for! Har man prøvet en epilering eller en TCA-peeling, så kan jeg med sikkerhed sige, at det meget, MEGET langt fra gør lige så ondt, at blive rullet med dermarolleren. Det prikker lidt i huden, da man jo netop laver små huller, men det er en smerte der absolut er til at holde ud. Der kan desuden godt piple lidt blod frem, der hvor man ruller, men dette er igen, netop fordi man laver mikroskopiske huller i huden.

Efter man har rullet, stikker det i huden, en lidt brændende fornemmelse, lidt som om man er solskoldet. Derfor vil jeg lige undersøge, om der eventuelt findes noget creme der har en kølende virkning på huden, det kunne være virkelig lækkert. Efter jeg har rullet, er min hud blevet ret rød, men har også meget sensitiv hud, så det havde jeg regnet med på forhånd. Man skal lige være opmærksom på, at man godt kan opleve rødmet hud efterfølgende, derfor skal man overveje hvilke tidspunkter, man vælger at rulle. Inden man går i seng er evt. en god ide, da huden derved får noget tid til at regenerere i løbet af natten.

Efter min første behandling, har jeg anvendt en af mine favoritcremer, nemlig Ole Henriksen – Nurture me, den er beregnet til sensitiv hun med rosacea (rødmen). Den kan klart anbefales. Du kan blandt andet købe den lige HER.

Her kan du se billeder af min hud i forbindelse med behandling med dermaroller. Billedet til venstre, er min hud på venstre kind, hvor der ikke er rullet og billedet til højre, er af min højre kind, hvor jeg lige har rullet. Man kan se en tydelig rødmen, hvor der er rullet, men da jeg har let til rødmen (rosacea), ser jeg også rød ud på den kind, hvor der ikke er rullet, hvilket jeg altid gør, når jeg lige har været i bad. Jeg glæder mig meget til at se om jeg kan slippe af med mine hyperpigmenteringer og fine rynker. Fortsættelse følger…….

 

MissPink

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *