Grå indretning inspiration

Grå indretning inspiration.

Her får du lige lidt inspiration til grå indretning, på denne regnfulde, mandag 2. påskedag, hvor jeg bare sidder og nyder min sidste feriedag, inden jeg går i gang med min Bachelor. Grå går, lige som sort, aldrig af mode. Du kan matche med faktisk alle andre farver, men den går efter min mening virkelig godt i spænd med hvidt og sølv!

Blonde bordløber // Perlestrikket plaid // Quiltet sengetæppe

Sengetæppe i quilt // Betræk til stol // Harlekin gråt og hvidt tapet

Gråt quilt pudebetræk // Gråt lampebord 

 

Grå lænestol // Gråt lammeskind // Grå puf

 

 

 

Alt kan købes i IKEA og da det ikke er alle ting der kan købes online, har jeg simpelthen valgt ikke at sætte div. links ind.

 

 

 

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *