HD life-style 2 phase leave-in conditioner

 

Den BEDSTE spraybalsam til affarvet, skadet og tørt hår. Giver dit ødelagte hår nyt liv og gør det nemt at rede igennem uden at hårstråene knækker.

Denne er bare guld værd, hvis du har affarvet dit hår og det er blevet tørt, glansløst og ødelagt. HD life-style 2 phase leave-in conditioner balsamspray, er simpelthen guds gave til affarvet hår. Gør dit hår smukt, glansfuldt, blødt og let at rede igennem.

HD Life-Style 2 phase leave-in conditioner, balsamspray.

Oprindeligt blev jeg anbefalet den af min frisør, efter en heftig omgang affarvning, som følger af et større hjemmefarvningsuheld. Normalt hopper jeg ikke så nemt med på frisørens anbefalinger, når det kommer til produkter, for de skal jo tjene lidt ekstra penge oveni den ret dyre behandling, man i forvejen har fået lavet og så kan det hurtigt blive VIRKELIG dyrt. DOG vil jeg sige at netop dette produkt, klart lever op til ALLE frisørens anbefalinger, og mere til.

Denne HD life-style 2 phase leave-in conditioner balsamspray, anvendes efter hårvask. Brug gerne en god hårkur inden, som du lader virke i ca. 10min, så dit hår bliver tilført masser af fugt. Spray dit håndklædetørre hår med balsamsprayen og masser den godt ind. Jo mere du arbejder den ind i håret, jo bedre/ smukkere resultat opnår du. Ved at anvende denne, undgår du knækket hår, da den gør at børsten glider ekstrem nemt igennem dit hår. Hemmeligheden bag et nogenlunde smukt, blødt og glansfuldt affarvet og ødelagt hår, er at en god hårkur “åbner” hårstråene, så de virksomme stoffer kan trænge ind i håret og give masser af fugt. Når man efterfølgende anvender en balsamspray, “lukkes” hårstrået igen, og derved forbliver fugten inde i håret. Dette gør håret glansfuldt, blødt og nemt at rede igennem med børsten.

HD life-style 2 phase leave-in conditioner skal rystes godt inden brug, den er drøj i brug og så dufter den friskt af citrus.

Du kan købe den bla. lige HER.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *