Indretning 2016 hvid sølv

Indretning 2016 hvid sølv. Indretning, inspiration og nogle af mine personlige favoritter og ønsker til 2016’s indretning. Er vild med rene linjer, hvide, klare toner når det kommer til indretning ♥ 

Her finder du nogle af mine absolutte favoritter for 2016. Kartell er blandt andet et af de brands, der virkelig har vundet mit indretningshjerte. Designet er stilrent og flere varer har et pift af rokokostil. Selvom det er lidt plastikagtigt, oser det alligevel af eksklusivitet og elegance. En anden klassiker er den nye Kähler Omaggiovase. Den er lige på trapperne i farven perlemor, og DET er lige min stil, så er simpelthen så glad for deres nye design. Var lige ved at købe en af deres berømte jubilæumsvaser i messing/ hvid, men den var jo, som alle ved, revet væk fra hylderne. Er dog glad for at jeg aldrig fik en, for messingfarven er overhovedet ikke en der passer ind i min stil.

Kan bedst lide at alt er rent og lyst. Faktisk bryder jeg mig overhovedet ikke om tunge, mørke møbler. Ved ikke om det kan have noget at gøre med at jeg er HSP (meget sensitiv), men tunge, mørke møbler (især i små rum) gør mig simpelthen deprimeret, hvis jeg skal kigge på dem dagligt. Indretning 2016 hvid sølv, se med her….

Kartell Bourgie crystal bordlampe // Kartell Ge’ lamp // Kartell Louis ghost stol

 

Jysk hvidt spisebord i højglans // Kähler Omaggio perlemor, vase// Kähler omaggio, vase small

Ikea Champagnekøler // Margit Brandt sølvglobus // Jysk ovalt sølvspejl

Margit Brandt Pude // Margit Brandt Krus // Margit Brandt glaskrukke

Lene Bjerre sæbedispenser // Lene Bjerre tandbørstekrus // Lene Bjerre toiletpapirsholder

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *