Indretning, inspiration – Klassisk grå og hvid.

indretning_grå_hvid_sølv_misspink.dk

1.Bordlampe hvid/ sølv, 2. Buddha maleri, 3. Sølvfarvet spejl, 4. Hvid læderchaiselong, 5. Kunstigt oliventræ, 6. Hæklet puff, 7. Hvidt økologisk Islandsk lammeskind, 8. Sølvfarvet loftlampe, 9. Pyntepuder med træmotiv, 10. Lanterne.

 

Indretning, inspiration – Klassisk grå og hvid. Stilrent design og indretning. Så blev det tid til endnu et indlæg i bloggen. Da jeg har en meget travl hverdag for tiden, bliver min blog desværre en smule forsømt. Jeg sad dog i går og overvejede, om min blog har nogle mangler og der er sikkert mange, især hvis man ser den fra et andet perspektiv. Noget der pludselig slog mig var dog, at jeg faktisk ikke rigtig har nogle indlæg under indretning, hvilket ellers er et emne der interessere mig rigtig meget. Grunden til dette er nok, at det tager ret lang tid med billede redigering, opsætning osv. Anyways, her får i et lille smagsprøve på, hvilken stilart jeg blandt andet godt kan lide. Er vild med det stilrene, romantiske look, gerne i lyse farver, hvilket min kollage også afspejler.

Håber jeg får mere tid i fremtiden, til at lave flere indlæg om indretning, da der findes oceaner af læker interiør, brugskunst og møbler rundt omkring i fysiske butikker og webshops.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *