Om Bloggen

Hej og velkommen til min blog.

Mit navn er Lise. Jeg er 36år, bor til dagligt i Ikast sammen med min dejlige kæreste gennem 16år, vores to drenge på 14 og 7, samt vores to katte Pelle og Lillemis.Til dagligt er jeg bioanalytiker på Mikrobiologisk afdeling i Aalborg. Dog er jeg pt. sygemeldt pga. en, for nylig diagnosticeret,  kræft. 

Min blog handler primært om skønhed, makeup, hudpleje og mine personlige råd og erfaringer med forskellige produkter. Du kan være sikker på, at du får 100% ærlige anmeldelser af produkter, da jeg ikke bliver betalt for at reklamere for de forskellige producenter.  Ud over skønhed, handler min blog desuden om alt hvad der sker i min hverdag, rejser, indretning, sygdom, børn og meget andet.

Håber at du vil synes om min blog og evt. like den på Bloglovin’

De bedste hilsner MissPink aka Lise ♥

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *