Mit nye favoritmærke indenfor hudpleje

Mit lager af produkter fra Rønsbøl. Er stor fan af deres skønne produkter og så er de til og med uden parfume og parabener, perfekt til min (meget) sarte hud.

Jeg har efterhånden forsøgt mig med rigtig mange mærker inden for hudpleje og især min knastørre vinterhud, har voldt mig en del problemer. Det er ikke fordi, at det er umuligt at finde en god asigtsplejeserie, nej udfordringen ligger i, når man bruger make up til dagligt, som meget let får huden til at se ud, som en tør ørken her om vinteren. Især hvis man, som jeg, har en problematisk hud (let til rødme, sart/ følsom hud, gamle solskader, tørhed) og man blandt andet, er nødsaget til at bruge en forholdsvis tyk, god dækkende foundation. Noget helt andet er at mange produkter indeholder parfume, parabener og farvestoffer og dette er bestemt noget jeg har lyst til at putte i hovedet, hvis jeg kan undgå det. På et tidspunkt, hvor jeg ledte efter en god dagcreme på nettet, faldt jeg over mærket Rønsbøl Tror egenetlig at jeg, ubevidst, flere gange har set mærket rundt omkring i de store magasiner, men jeg har aldrig rigtig tænkt at det var et must at prøve. Da Rønsbøl så pludselig laver designet om på deres produkter, så det bliver meget pænere, tænker jeg at, det skal jeg da prøve (man bliver vel lidt påvirket af hvordan produkterne ser ud udenpå). Det første produkter jeg prøver, er en god fed og samtidig ikke for klistret dagcreme (Repair Creme) og siden da er mit “lager” af produkter fra Rønsbøl ligesom bare eksploderet. Du kan finde en list/ links til mine produkter (som du desuden kan se på billedet) her under. Desuden kan du finde anmeldelser, af hvert enkelte produkt her på min blog.

Rønsbøl – Face Wash

Rønsbøl – Body Lotion

Rønsbøl – Skin Tonic

Rønsbøl – Repair Creme

Rønsbøl – Clay Mask

Rønsbøl – Hand Creme

Rønsbøl – Eye Creme

Rønsbøl – Peeling Serum

Rønsbøl – Day Creme SPF 15

Rønsbøl – Lip Balm

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *