Mørke rander under øjnene

Det her indlæg måtte jo komme før eller siden.

I 2013 besluttede jeg mig for at få gjort noget ved mine mørke rander under øjnene. Efter en lang periode med stress, et dødsfald i den nærmeste familie og en kæreste der pludselige droppede mig kom jeg bare til at se uendelig træt ud, lige meget hvor god en concealer jeg end brugte. Mørke rander under øjnene er noget jeg har haft i en del år, men i 2013 eskalerede det ligesom.

Jeg har i mange år fulgt en del med i hvad der sker på skønhedsområdet inden for kosmetiske behandlinger. Forstår at der er en del mennesker der lige så snart man nævner “botox og større løber”, tænker Pamela Anderson og LINSE KESSLER! Derfor må jeg simpelthen slå fast med 7-tommersøm at man OVERHOVEDET ikke kommer til at ligne hverken Pamela Anderson eller Linse Kessler, ved at få lidt Botox og Restylane et par gange om året!! Folk der har denne holdning, har simpelthen ikke sat sig ordentligt ind i tingene. Punktum!

Anyways, jeg besluttede mig for at få filler i form af Restylane som behandling for mine mørke rander. Restylane eller hyaluronsyre er rent faktisk et sukkerkompleks som forekommer naturligt i kroppen. Derfor nedbrydes det ligeledes i kroppen og behandlingen er derfor ikke permanent. Behandlingen blev foretaget hos Aleris i Herning, hvor jeg inden injektionerne var til en forundersøgelse, hvor jeg blev sat virkelig godt ind i “tingene”. Man kan tydeligt se på før- / efterbillederne her under, hvor stor effekt Resytlane har. Før-billedet er endda MED makeup, derfor er de mærke rander endda “dæmpet” en smule.

1_before_restylane1_After_restylane

Førbillede. Før Restylane, MED makeup. Efterbillede. Efter Restylane UDEN makeup.

På dagen hvor jeg skulle ind på Aleris til injektionerne, havde jeg hjemmefra lagt Emla (bedøvende creme), under begge øjne. Havde fået at vide at dette skulle tage den værste smerte og da jeg er ret bange for nåle, var dette et must for mig. Personligt blev jeg virkelig overrasket over hvor lidt man kunne mærke! Nålen føres faktisk ind gennem, huden tæt på selve kindbenet og stikkes næsten helt ind til knoglen. Det lyder jo helt sindsygt, men det gjorde OVERHOVEDET ikke ondt! Kunne se en tydelig effekt med det samme og havde faktisk kun to røde plamager på kindbene resten af dagen. Jeg fik 0,5mL. Restylane sprøjtet ind, dvs. 0,25mL. ved hvert øje. Mængden kan svinge lidt alt efter hvor dybe rander man har. Effekten er desuden ikke permanent, som skrevet tidligere. Derfor er det en behandling man skal have gentaget, hvis man vil have en blivende effekt. Min resultat holdt ca. 5-6 måneder, men der kan være stor forskel på hvor ofte man skal have gentaget behandlingen, da der er stor forskel på hvordan kroppen nedbryder komplekset.

Er du derfor træt af mørke rander under øjnene som får dig til at se ud som om du ikke har sovet i 100år, så er der faktisk en MEGET hurtig måde at komme dette problem til livs!

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *