Ole Henriksen de bedste plejeprodukter på markedet

Der er ingen tvivl om, at de fantastiske produkter fra selveste “himself”, den altid smilende og glade Ole Henriksen, er kræs for din hud. Duften er eminent, en blanding af glæde og naturens dejligste blomster og urter, i en mild og ikke for overdreven duft. Jeg eeelsker Ole Henriksens produkter og vil påstå, at det er nogle af de bedste produkter på markedet.

Gennem tiden har jeg været, mere eller mindre, hele ansigtscrememarkedet igennem for netop, at finde den perfekte creme til mit ansigt, men det er BARE ikke nemt. Min ansigtshud er ekstrem sart, tør om vinteren, hyperpigmenteret og med tiden med fine rynker og en snært af rosacea. Det er altså en del at tage hensyn til, skulle jeg hilse at sige.

På et tidspunkt fik jeg en ansigtsmaske (Firm Action Mask), fra Ole Henriksen i gave, og SÅ var jeg altså solgt! Jeg siger jer, denne ansigtsmaske virker. Dufter ualmindelig nice og så strammer den virkelig op, som jeg personligt ikke har oplevet før. “Det er bare positive vibes på dåse”, direkte with Loove fra Ole H, hæhæ. Du kan købe den lige HER.

Anyways, jeg stormede fluks ind på nicehair.dk, og ledte efter en “matchende” ansigtscreme. Faldt så over Ole Henriksen Nurture me, hvilken nok er den bedste ansigtscreme jeg til dags dato har prøvet/ haft. Den er utrolig mild i duften, nedtoner rosacea og giver samtidig tilpas fugt, så huden altid er blød og frisk, uden at skinne. Eneste minus er at den er ret dyr og næsten aldrig er på tilbud, i hvert fald ikke hvad jeg har oplevet. Har du alligevel ca. 450kr. du ikke ved hvad du skal bruge til, så kan du købe den lige HER (ikke på lager pt. kan jeg se) eller HER.

Her skriver og skriver jeg, uden at komme frem til  det, som dette indlæg egentlig skulle handle om, nemlig mine to nyeste Ole Henriksen indkøb. Købte for nylig en dermaroller, som du kan læse om i mit tidligere indlæg, og derved er det godt at bruge en virkelig god ansigtscreme, efter man har rullet huden, da huden absorberer meget bedre efter sådan en omgang. Derfor fandt jeg disse to ansigtscremer fra Ole Henriksen, som er forholdsvis billige i forhold til hvor gode produkter der rent faktisk er tale om. Læs mere om dem under billederne…..

Ole Henriksen ansigtscreme pleje hudpleje blog skønhed beauty misspink misspink sheer transformation herbal day creme spf(2)

Ole Henriksen, Sheer Transformation (blå) og Herbal Day Créme SPF 20 (orange) ansigtscremer.

Ole Henriksen ansigtscreme pleje hudpleje blog skønhed beauty misspink misspink sheer transformation herbal day creme spf(3)

Ole Henriksen Sheer Transformation (den blå), anti-aging creme til alle hudtyper er en, igen, velduftende, mild og drøj ansigtscreme som tilfører huden fugt, udglatter fine linjer og hjælper på misfarvninger i form af hyperpigmenteringer (solskader). Bedst af alt indeholder den ingen kemikalier og dufter/ føles da også som “pure nature”, direkte på din hud. Duften er ok, dog ikke helt så god som Herbal day, dufter lidt mere anonymt.

Ole Henriksen Herbal Day Créme SPF 20 (den orange), til normal – tør hud, samt sensitiv hud. Har både solfaktor og beskytter mod skadelige faktorer, som forurening fra luften. Dufter, selvfølgelig, fantastisk af en mild citrus, er let og drøj i brug og tilfører huden masser af fugt. Dejlig konsistens. Huden bliver simpelthen så blød og gennemfugtet med denne og så dufter den som sagt, bare himmelsk!

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *