Oops, I did it Again. Platinblond hjemmefarvning.

Ups, nu gjorde jeg det altså igen. Havde egentlig en tid (troede jeg), hos frisøren til en lysning af mine meget lidt attraktive, mørke udgroninger, men min booking var uheldigvis ikke gået igennem, så havde udsigter til endnu en uge med irriterende mørke rødder. Øv da.

Med et, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville forsøge med endnu en hjemmefarvning (affarvning), selvom jeg i tidligere indlæg faktisk har svoret, at jeg ALDRIG ville gøre det igen, men som man siger; Man har et standpunkt til man tager et nyt. Hihi.

Valget faldt på denne L’oreál Préference Blondissim Ultralight 11.21 Crystal. Den skulle efter sigende lysne op til 8 toner, hvilket lød helt fantastisk. På pakken var der desuden billeder af den typiske “denne farve opnår du, med dette udgangspunkt”, og da mit hår normalt tager ualmindelig godt imod affarvning, tænkte jeg at det da sagtens kunne lade sig gøre.

L'oreál Préference Blondissim Ultralight 11.21 Crystal_Misspink.dk_Lise_Haaber.1

L’oreál Préference Blondissim Ultralight 11.21 Crystal

Det kunne det så IKKE! Mine mørke udgroninger var “borte med blæsten”, men jeg fik i stedet en “dejlig orangerød” farve i toppen. Hvor blev jeg gal!

 

Fluks, smuttede jeg i Føtex og byttede den anden hårfave jeg havde købt (de havde 2 for ens pris), til en normal affarvning og så håbede jeg at DEN ville virke….og så tror jeg lige at jeg sender en lille klagemail til L’oreál en af de nærmeste dage.

Schwarzkopf_Blond_L1++_Extreme_misspink.dk_Lise_Haaber1

Schwarzkopf Blonde L1++ Extreme strong blondering.

Schwarzkopf, brugte min søster i sin tid, når hun VIRKELIG skulle have lyst hår, så jeg vidste at denne ville virke og at den kunne få den orangerøde farve HELT væk igen. I “gamle dage”, plejede jeg nærmest at sprøjte affarvning ud over hele mit hår, når toppen skulle lysnes, men dette erfarede jeg var extrem hårdt for håret, da jeg endte op med knækket hår igen og igen. Derfor kom jeg, denne gang, den opblandede affarvning i en skål og påførte det med en farvebørste (se øverste billede). Med børsten kom jeg affarvningen på “lag for lag” og KUN toppen. Heldigvis, opnåede jeg et noget bedre resultat, men jeg kan godt se at jeg skal lade det sidde lidt længere tid, næste gang det er tid til at farve udgroningerne, så det bliver helt lyst.

Resultatet blev dette. Ganske vidst lidt gulligt, DOG er billedet i sig selv ret gultonet. Efterfølgende vaskede jeg håret i silvershampoo og en blåtonet hårkur, som toppen på værket og det hjalp en smule. Har desuden bestilt en farvebombe hjem (Revlon Nutri color cream 1002 farvebombe), som jeg glæder mig til at skrive en anmeldelse om, når jeg har afprøvet den.

Schwarzkopf Blonde L1++ affarvning. Gul platinblond.

 

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *