OSMO hårprodukter.

 

Tørt, ødelagt, afbleget hår…..Fortvivl ikke. Anvender du de rigtige hårprodukter, kan du undgå knækkede spidser og hår der ligner hø.

 

I min unge dage, affarvede jeg mit hår min. en gang om måneden, HELT paltinblond med anvendelse af en hjemmeaffarvning, købt i det nærmeste supermarked. Denne behandling, var ikke ligefrem sundt for mit hår og det endte da også med at halvdelen af mit hår, knække ca. 7cm. fra hovedbunden. Hvad jeg ikke forstod den gang, var at anvendelse af hårprodukter, betyder ALT i forhold til et nogenlunde flot hår, også når man affarver.

Der var en gang, hvor jeg troede at jeg kunne nøjes med billig shampoo til en 10’er i supermarkedet, efterfulgt af en balsam til 5kr. fra Elida. Det kan man altså IKKE, hvis skaden allerede er sket, efter gentagne affarvninger! Et allerede ødelagt eller medtaget hår kræver masser af pleje. Masser af pleje med de rigtige produkter. Så fik vi vidst slået det fast med 7-tommer søm.

Jeg kan godt lide at undersøge markedet, og derved finde de aller bedste produkter, derfor køber jeg nye produkter fra tid til anden. Har desuden erfaret, at mit hår har bedst af at skifte en smule mellem produkterne, så jeg ikke bruger præcis samme produkter hele tiden, don’t ask me why……

IMG_9304

OSMO – hårprodukter; Shampoo, balsam, hårkur og leave-in balsam.

 

Nyeste afprøvede produkt, er disse fra OSMO. Fandt dem til tilbud hos ezzence.dk hvilken er blevet en af min yndlings webshops, når jeg skal købe hårprodukter, da man ofte kan finde en masse gode produkter til lavpris og så har de bare er kæmpemæssigt udvalg.

Generelt er OSMO ret lækre produkter. De dufter alle nogenlunde ens. Skøn duft, masser af parfume. Måske lige en tan for meget, efter min smag, da jeg har en smule parfumeallergi, men på den anden side, så behøver du ikke bruge parfume, da dit hår i sig selv kommer til at dufte dejligt. De to store flasker, med pumpe, er en shampoo og en balsam, begge 1000ml. dvs. salonstørrelse. Køber ofte shampoo og balsam i salonstørrelse, så de holder virkelig lang tid. Ofte kan det meget bedre betale sig at købe de store, da du ofte får mere for pengene. Shampoo og balsam, kostede hver især 100kr. hvilket må siges at være et røverkøb og så var der endda fri fragt.

OSMO shampoo + balsam – Som skrevet, begge har en skøn lidt kraftig duft, at parfume. Begge produkter er drøje i brug og shampooen skummer godt (vi er nogle,  der er overbevist om at jo mere shampooen skummer, jo renere bliver håret og her bliver det virkelig rent! hihi). Begge produkter er ok kvalitet. Ikke den bedste kvalitet jeg har oplevet, i forhold til hvad mit hår “bedst kan lide”, men i forhold til prisen og den mængde produkt du får, er det hver en øre værd.

OSMO Hårkur (intensive Deep repair mask) – God, virkelig drøj hårkur, virkelig tyk konsistens, hvilket jeg elsker. Jeg plejer at lade hårkuren sidde i håret i ca. 10 min, da mit hår er ret skadet i, især spidserne. Det er en ok hårkur til prisen (især når den er på tilbud), men må sige at jeg HAR prøvet en hårkur der var bedre.

OSMO leave in-balsam (Deep Moisturising Hair Repair) – Spray, leave-in balsamspray. Den er lidt mere mild i duften, i forhold til de andre produkter fra OSMO. Igen, ikke den bedste spray balsam, jeg har prøvet til mit hår. Jeg skal bruge en hel del, før børsten glider nogenlunde igennem mit hår, og alligevel er der en smule modstand hvilket plejer at være lig med mere knækket hår. Ikke det fedeste. Måske den vil egne sig bedre til knapt så skadet hår.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *