Philip B Maui Wowie Beach mist

 

Kender du det, når man opholder sig uden døre og det begynder at regne eller når du har været på stranden hele dagen. Jeg ved, helt ærlig, ikke hvad det er der sker ved ens hår, om det er saltindholdet i regnen/ havvandet, der får ens hår til at krølle helt vildt eller om det er vinden. Når det regner på mit hår eller jeg har været ved stranden en hel dag, får jeg altid flotte, store bløde krøller. Krøller som normalt er komplet umulige at genskabe ved hjælp af alverdens styliggsprodukter hjemme på badeværelset. DOG har jeg endelig fundet et produkt der gør underværker, præcis lige som regndråberne/havvandet gør.

Den hedder Philip B Maui Wowie Beach Mist, og er en saltvandsspray, der får dit hår til at se ud, præcis som om du lige er kommet ind i varmen fra en omgang støvregn eller en tur fra stranden.

Saltvandssprayen dufter dejlig, frisk af saltvand blandet med friske blomster og bedst af alt er den fri for parabener og phtatalater. Du får store bløde krøller eller bølget hår, med et par enkelte pift fra flasken. Den er drøj i brug, så du kan have selv samme flaske i evigheder.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *