Rønsbøl Facewash, helt uden parabener, parfume og farvestoffer.

Som man har kunne læse i et af mine tidligere indlæg, er jeg stor fan af Rønsbøls produkter. Mest af alt fordi deres produkter er uden parfume, parabener og farvestoffer. Dette sætter jeg stor pris på, da jeg har utrolig sart hud og nemt kommer til at ligne en kogt krebs i hovedet, hvis jeg bruger for skrappe produkter til ansigtet.

Denne face wash fra Rønsbøl, er perfekt til at rense huden inden sengetid. Min ansigtsrenserutine inden sengetid, er i første omgang at vaske dagens makeup, samt snavs fra luften af med Rønsbøl Face wash. Efterfølgende bruger jeg en Skin tonic, øjencreme og en god fed ansigtscreme, alt ligeledes fra Rønsbøl. Du kan læse om disse produkter i mine andre indlæg her på

Nå, tilbage til Rønsbøl Face wash. Selve produktet er i en halv-tyk, skøn konsistens og så dufter det ikke rigtig af noget, meget neutralt. Rønsbøl Face wash er drøjt i brug, nemt at arbejde med og skummer ikke sådan helt vildt. Jeg plejer at “splashe” en smule lunkten vand i ansigtet og masserer efterfølgende Face wash’en rundt, så alt makeup bliver opløst. Skyller efterfølgende godt efter med vand og dupper ansigtet med et håndklæde. Rønsbøl Face wash får mine bedste anbefalinger, da den bestemt lever op til mine (meget kræsne) forventninger. Selve designet på beholderen, er desuden smukt og tidsaktuelt, dette får et ekstra plus på kontoen efter min mening. Kan godt lide at have lidt ekstra lækre produkter til at stå på hylden i mit badeværelse. Jeg plejer at købe mine Rønsbølprodukter hos Nicehair og du kan finde Rønsbøl Face wash lige her.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *