Romantiske soveværelses tekstiler.

 

1.Sengetæppe, hvidt med quiltmønster // 2. Hvidt sengesæt med flæsekant // 3. Hvid sengekappe // 4. Beige sengesæt med flæsekant // 5. Beige sengekappe // 6. Hvid sengehimmel // 7. Hvidt fake fur sengetæppe // 8. Langhåret, hvidt lammeskind // 9. Imiteret pelspude // 10. Hvidt gulvtæppe // 11. Hvid lyskæde med perler // 12. Lysekrone.

 

Romantiske soveværelses tekstiler. Lyse tekstiler til soveværelset. Hvad er mere lækkert end at kravle ned i lyse, lækre, nyvaskede tekstiler, du ikke kun ved er rene, men som faktisk udstråler renhed i sig selv. Som du nok har regnet ud, er jeg personligt stor tilhænger af lyse farver når det kommer til indretning. Specielt, hvid, beige og lysegrå er storfavoritter. Er vild med det kliniske rene romantiske look og så virker rummene i ens bolig bare lysere, når de næsten udelukkende indeholder lyse ting. Lammeskind, som jo et meget in for tiden, giver lige et ekstra pift af naturligt touch til det romantiske look, men flæser og blonder.

Som du kan se, er alle overstående produkter fra ELLOS, som jeg mener er en side, der burde meget mere fokus på, fordi de har virkelig mange fantastiske produkter. Oprindeligt, handlede min mor en del hos Ellos, i form af postordre. Det virkede meget gammeldags for mig, indtil en dag hvor jeg tilfældigvis kom til at kigge deres katalog igennem. Tøj skal jeg hurtig slå fast, at jeg ikke køber hos dem, men hold da op, hvor har de mange lækre ting til bolig/ indretning. Har gennem de seneste år handlet en del lamper, brugskunst og tekstiler gennem deres webshop. Deres priser er desværre forholdsvis høje, på mange ting, men der er ofte en hel del rabatter at hente, så du spare en del alligevel.

Har du ikke tidligere handlet hos Ellos, så skulle du virkelig tage et kig på deres side. Er sikker på at du finder noget du kan lide.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *