Selvbruner test

 

Jeg er en STOR selvbruner addict og derfor kan jeg virkelig godt lide at afprøve nye produkter. Her kan du se min seneste selvbruner test og produktanmeldelser ♥

 

For nylig var jeg en tur forbi Normal, hvor jeg fandt to nye selvbrunere til badeværelseshylden. Det drejer sig om Sunkissed self-tan mousse i farven dark (den som jeg anmelder her) og Sunkissed rapid tan i farven medium (som jeg vil lave en anmeldelse af senere). Jeg glædede mig virkelig til at komme hjem og afprøve især moussen, da jeg har hørt mange gode erfaringer omkring netop dette produkt. Derfor tænkte jeg at det kunne være en rigtig god ide at sammenligne med andre selvbruner mousses som jeg har på min badeværelseshylde. So here goes…….

 

Normal sunkissed self-tan mousse dark rapid tan medium st. tropex self tan express st. moriz dark test anmeldelse før efter billeder blog makeup beauty misspink misspink (4)

 

Billede fra toppen:

  1. St. Tropez self tanning bronzing mousse.
  2. Sunkissed self-tan mousse, dark.
  3. St. Moriz instant self tanning mousse, dark.
  4. St. Tropez self tan Express mousse.

 

St. Tropez self tanning bronzing mousse, giver en lidt grønlig tone, hvilken kan få den til at virke lidt beskidt. Dette er dog kun indtil farven har haft tid til at udvikle sig og du har været i bad. Den giver en mørk og dyb farve og alt i alt er det en god selvbruner mousse efter min mening. Eneste minus er at den er lidt for grønlig efter min mening. Køb den lige HER.

Sunkissed self-tan mousse, giver en virkelig mørk farve, når du lige tager den på. Den er lidt mere orange i tonen i forhold til overstående. Umiddelbart får man virkelig meget farve, når man kommer den på, men efter man har været i bad (hvilket jeg plejer at gøre dagen efter), er farven knapt så intens. Derfor vil jeg sige at det altså ikke er den bedste selvbruner mousse jeg har prøvet. Kan købes hos Normal.

St. Moriz instant self tanning mousse, er efter min mening ikke særlig god. Ved at der er mange der virkelig er fan af den, men tror blandt andet at den skuffer mig fordi jeg har prøvet mange af de bedste selvbrunere gennem tiden. Den er efter min mening alt for grøn og man ser VIRKELIG beskidt ud når man tager den på. Derved skal man ikke tage den på lige inden man skal i byen. Køb den lige HER.

St. Tropez self tan Express mousse. Denne er stadig en af mine absolutte favoritter. Den giver en utrolig virkelighedsnær og jævn mørk brun farve, hverken for orange eller grøn. Fordelen ved denne er at den er virkelig god i flere lag og derved kan man opnå en extrem mørk farve, hvis man tager den på fx 3 gange efter hinanden. Desuden smitter den ninimalt af på tøj, derfor kan man sagtens tage den på lige inden man skal ud af døren. På billedet her over er der kun kommet et enkelt lag på, derved kommer den slet ikke til sin ret. Køb den lige HER.

 

Når jeg bruger tanning mousse sørger jeg altid for at exfoliere kroppen virkelig godt inde jeg påfører med en handske.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *