Sund opskrift med kylling.

 

Sund opskrift med kylling, kokos, karrypasta, kikærter, kidneybønner og frisk hakket spinat, enjoy.

 

Endnu en sund og dejlig opskrift her fra. Jeg elsker smagen af kokos, så derfor bruger jeg ofte kokosmælk, når jeg skal (eller forsøger), at lave sund mad.

Denne opskrift er virkelig nem og hurtig, men smager fantastisk og så kan man til med supplere med alt hvad hjertet begærer. Fx salat, pasta (plejer jeg at lave, så mine to børn har noget ekstra de virkelig godt kan lide, da de ikke er store fans af kikærter) eller noget helt tredje.

Du skal bruge: 1 dåse kikærter/ kidneybønner (eller bare en af dem), en dåse kokosmælk, rød karrypasta, soltørrede tomater, kylling og frisk spinat, som du hakker i stykker og spiser som tilbehør og så selvfølgelig salt og peber.

Svits kyllingetern på panden i olie (bruger enten olivenolie eller avokadoolie), sammen med et par soltørrede tomater. Kom en tsk. rød karrypasta i og evt. salt og peber, samt en dåse kokosmælk. Lad det hele simre lidt, indtil det har den konsistens du gerne vil have. For mit vedkommende, kan jeg godt lide at det er ret tyndt, lidt ligesom suppe, men det er smag og behag. Ønsker du det lidt “tykkere”, lader du det bare koge lidt længere tid. Efter det har simret, tilsætter du kigærter og/ eller kidneybønnerne (efter du har vasket/ skyllet dem selvfølgelig), og så lader du det igen koge et par minutter til bønner og ærterne er varmet igennem.

Snit den friske/ nyskyllede spinat og spis den som tilbehør. Smager himmelsk!

Tadaa, sund opskrift med kylling, enjoy.

Kokos, kikærter, kidneybønner og frisk spinat. Velbekomme.

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *