Sunkissed rapid tan mousse

Sunkissed rapid tan mousse, medium. Selvbruner test, anmeldelse med før-/ efterbilleder 

I får lige et hurtigt indlæg, inden jeg er på vej ud på en skøn vandretur i Silkeborg-området. Købte som jeg skrev i et af mine tidligere indlæg, denne selvbruner mousse i Normal for nylig, for kun 39kr. Sunkissed rapid-tan mousse, som jeg i samme forbindelse lovede at jeg ville komme med en update på. Here it i

Sunkissed rapid tan mousse er en skøn selvbruner mousse i en virkelig lækker konsistens. Ligner fuldstændig chokolademousse, når man trykker indholdet ud af dåsen. Jeg fik helt lyst til at spise det, så lækkert ser det ud. Anyway, moussen er nem at fordele (hvis du bruger fordelerhandske), den tørre tilpas hurtigt, så du nemt kan nå at fordele den. Der er ikke noget værre end en selvbruner der tørre FOR hurtigt, så du overhovedet ikke kan nå at fordele den inden den er tørret fuldstændig ind! Dette er slet ikke tilfældet med denne. Normalt køber jeg selvbrunere i så mørk en farve som muligt, men da Normal kun havde denne i farven “Medium”, skulle jeg da lige prøve den.

Til trods for at der “kun” er tale om en  mousse i farven medium, synes jeg faktisk at den giver en overraskende god farve. Min vinterhudkulør er meget hvid, og som du ser på billederne her under, opnår man faktisk en meget fin brun farve. Ikke for lys og heller ikke for intens. Vil derfor give Sunkissed rapid tan mousse mine varmeste anbefalinger.

Her der du før/ efter-billeder.

Sunkissed rapid tan mousse medium test anmeldelse før efter billeder blog beauty misspink misspink (3) Sunkissed rapid tan mousse medium test anmeldelse før efter billeder blog beauty misspink misspink (2)

 

MissPink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *